Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

O nás

RNK s.r.o. realitní kancelář Praha

Vítejte v RNK s.r.o., vaší důvěryhodné realitní kanceláři, kde zkušenost a osobní přístup jdou ruku v ruce s moderním pojetím realitního trhu. Naše společnost je postavena na pevných základech dvou odborníků s dlouholetou praxí v oboru, kteří se zavázali poskytovat služby nejvyšší kvality.

Naším posláním je usnadnit proces prodeje, pronájmu či koupě nemovitostí, a to díky hluboké znalosti trhu a individuálnímu přístupu k potřebám každého klienta. Ať už hledáte útulný domov pro vaši rodinu, investiční příležitost nebo potřebujete prodat vaši nemovitost za nejlepší možnou cenu, jsme zde, abychom vám pomohli dosáhnout vašich cílů s jistotou a klidem.

V RNK s.r.o. si ceníme transparentnosti, důvěry a dlouhodobých vztahů. Naše služby jsou šité na míru vašim potřebám, protože vaše spokojenost je naším největším úspěchem. O našich schopnostech svědčí realizované obchody a osobní reference klientů. Přijďte se k nám osobně přesvědčit.

 

Iva Kouklová

Zkušenosti v oboru díky stovkám prodaným nemovitostí, reklamní a marketingová praxe. Jako makléřka prošla mnoha kurzy se specializací na prodejní dovednosti. Kromě běžných nemovitostí se také zaměřuje na prodej komerčních objektů. Autorka projektu Realitní marketing. Jednatelka společnosti.

 

Jan Koukl

Vysoká škola realitní - obor oceňování nemovitostí, reklamní a marketingová praxe. Mnohaleté zkušenosti v realitní oblasti, specializace prodej a pronájem bytů a domů. 

<a href="https://www.firmy.cz/detail/495140-rnk-s-r-o-realitni-kancelar-praha-praha.html#pridat-hodnoceni" target="_blank" rel="noopener"><img width="249px" src="https://www.firmy.cz/img/widgets/firmy-ohodnotte-nas-svetle.svg" alt="RNK s.r.o. - realitní kancelář Praha na Firmy.cz" /></a>

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?